• NOVA EDUCACIO, LA

    ELS REPTES I DESAFIAMENTS D'UN MESTRE D'AVUI

    BONA, CESAR DEBUTXACA Ref. 9788418132582 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    Per què els llibres de text ja no són tan importants? Per què s'ha de relativitzar la importància dels deures? Per què cal educar en l'empatia? Per què l'educació ha d'estar per sobre de tots els governs? La nova educació és el testimoni sincer i valuós d'un mestre d'avui. «Cada nen és un univers....
    Dimensions: 188 x 125 x 17 cm Pes: 250 gr
    En breu
    9,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-18132-58-2
    • Data d'edició : 01/09/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : CAT
    • Autors : BONA, CESAR
    • Traductors : DIANA COROMINES I CALDERS;
    • Número de pàgines : 264
    • Col·lecció : DIVULGACIO
    Per què els llibres de text ja no són tan importants? Per què s'ha de relativitzar la importància dels deures? Per què cal educar en l'empatia? Per què l'educació ha d'estar per sobre de tots els governs? La nova educació és el testimoni sincer i valuós d'un mestre d'avui. «Cada nen és un univers. Tots són extraordinaris i no n'hi ha prou amb omplir-los el cap de dades, sinó que cal facilitar-los eines com a coneixement, empatia, sensibilitat i resiliència perquè puguin sortir enfortits de les situacions adverses. Han de saber que si es proposen alguna cosa i hi lluiten, poden aconseguir-ho, i que d'ells depèn que el món sigui un lloc millor.»
    César Bona César Bona, un dels cinquanta millors mestres del món segons el Global Teacher Prize, l'anomenat Premi Nobel dels professors, ens aclareix en aquest llibre que ser mestre no és acomodar els alumnes a uns plans d'estudi: tot educador s'ha d'adaptar al motor imparable i entusiasmat d'un nen. Cal motivar-los, estimular la seva creativitat i agullonar la seva curiositat; perquè ells no són només els adults de demà: són habitants del present. En primera persona, César Bona relata anècdotes, ens explica els moments clau en la seva vida que el van convertir en el mestre que és en la actualitat, i ens mostra que la metodologia d'ensenyament més efectiva és implicar-se amb els alumnes. Perquè l'educador és un ésser privilegiat que pot impartir i compartir els seus coneixements en tribu. Perquè una altra educació és possible. La crítica ha dit...
    «En César està obrint nous horitzons per als nens. Està creant líders del futur i els anima a portar les regnes per emprendre accions i canviar actituds -i pràctiques- en la societat.»
    Jane Goodall «Ensenya als alumnes com gaudir de la natura i dels animals, fer pel·lícules, jugar, imaginar i pensar en els altres. També els ensenya anglès, historia i matemàtiques, però el que ell considera bàsic és que siguin bones persones.»
    Nativel Preciado, Tiempo

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades