• ANTOLOGIA DE LECTURES 1 ESO

    FERNÁNDEZ PADRÓS, ROSA MARIA CASTELLNOU GENERAL Ref. 9788498041743 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    L'Antologia de lectures 1 pretén que l'alumnat de primer de l'ESO descobreixi el plaer de la lectura, per mitjà de fragments destacats d'algunes de les obres narratives, poètiques i dramàtiques més importants de tots els temps i de tot el món. Al final de cada lectura s'ofereixen activitats de compr...
    Ample: 160 cm Largo: 210 cm Pes: 204 gr
    Disponible
    15,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9804-174-3
    • Data d'edició : 01/06/2005
    • Any d'edició : 2005
    • Idioma : CAT
    • Autors : FERNÁNDEZ PADRÓS, ROSA MARIA
    • Número de pàgines : 134
    • Col·lecció : LECTURAS PARA LA ESO
    • Numero Col·lecció : 1
    L'Antologia de lectures 1 pretén que l'alumnat de primer de l'ESO descobreixi el plaer de la lectura, per mitjà de fragments destacats d'algunes de les obres narratives, poètiques i dramàtiques més importants de tots els temps i de tot el món. Al final de cada lectura s'ofereixen activitats de comprensió lectora per treure tot el rendiment possible de cada text. La selecció de les lectures s'ha fet amb un gran rigor i tenint en compte en tot moment la finalitat de la col·lecció: que els alumnes entenguin que la literatura no és una cosa avorrida, una matèria més de classe, sinó una font inesgotable de coneixement i d'aprenentatge que proporciona molts moments d'emoció i de diversió.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades