• CASETA SOTA TERRA : LA FESTA DE PRIMAVERA

    GONZALEZ, CATALINA ; GALMES, TONI B DE BLOK Ref. 9788417736798 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    «La caseta sota terra» és una sèrie que farà les delícies de petits i grans, tant per les seves magnífiques il·lustracions com per les magnífiques històries, que fomenten la diversitat, la cura de la natura i la biodiversitat dels nostres boscos i valls, i l'amor per la família i els amics. La pr...
    Dimensions: 221 x 158 x 18 cm Pes: 250 gr
    En breu
    12,95 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-17736-79-8
    • Data d'edició : 01/09/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : CAT
    • Autors : GONZALEZ, CATALINA ; GALMES, TONI
    • Traductors : ENRIC BATALLA ARGELICH;
    • Número de pàgines : 96
    • Col·lecció : LA CASETA SOTA TERRA 0002
    • Numero Col·lecció : 602004
    «La caseta sota terra» és una sèrie que farà les delícies de petits i grans, tant per les seves magnífiques il·lustracions com per les magnífiques històries, que fomenten la diversitat, la cura de la natura i la biodiversitat dels nostres boscos i valls, i l'amor per la família i els amics. La primavera ha tornat de nou a Rocabona acompanyada de la data més esperada de l'any: l'aniversari dels bessons! En Jep, que no es conforma amb una celebració corrent, vol organitzar tot sol una festa espaterrant per a totes les famílies de la vall! La Tina i la Lena el volen ajudar, però com que en Jep no ho vol, totes dues s'empesquen una sorpresa secreta. I quan arriba l'hora de gaudir de l'aniversari més divertit de la història... les coses es comencen a torçar. En Jep serà capaç de salvar la festa ell solet o li caldrà un cop de mà de les seves aliades? Les històries més increïbles són les que passen sota terra...

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades