• PIERRES DE PROVENÇA (1650): ESTUDI I EDICIO CRITICA

    PASTOR, VICENT ABADIA DE MONTSERRAT Ref. 9788491911401 Veure altres productes de la mateixa col·lecció Veure altres productes del mateix autor
    Vicent Pastor i Briones és doctor en Filologia Catalana per la Universitat d'Alacant. La seua tasca investigadora abraça principalment la narrativa cavalleresca i l'hagiogra?a. En els treballs més recents ha dedicat una atenció preferent a la narrativa breu, i s'ha centrat en l'estudi de la Història...
    Dimensions: 195 x 135 x 22 cm Pes: 250 gr
    En breu
    19,00 €
  • Descripció

    • ISBN : 978-84-9191-140-1
    • Data d'edició : 01/09/2020
    • Any d'edició : 2020
    • Idioma : CATALA
    • Autors : PASTOR, VICENT
    • Número de pàgines : 328
    • Col·lecció : BIBLIOTECA SANCHIS GUARNER
    • Numero Col·lecció : 91
    Vicent Pastor i Briones és doctor en Filologia Catalana per la Universitat d'Alacant. La seua tasca investigadora abraça principalment la narrativa cavalleresca i l'hagiogra?a. En els treballs més recents ha dedicat una atenció preferent a la narrativa breu, i s'ha centrat en l'estudi de la Història de Pierres de Provença, un text que ?ns ara no comptava amb una edició crítica. El present volum és el fruit d'una investigació sobre la novel·la anònima francesa Pierres de Provença i sobre la versió catalana corresponent, per tal de posar-la al dia des d'una doble vessant: per una banda, ofereix l'edició crítica del primer testimoni català conservat, l'edició de Sebastià de Cormellas impresa a Barcelona el 1650; per l'altra, acompanya l'edició amb un estudi aprofundit d'aquesta obra tant en l'àmbit romànic com en el de la literatura catalana. S'hi fan aportacions en aspectes desatesos per la historiogra?a literària, com ara el gènere, la temàtica, la transmissió o la repercussió literària. El resultat reivindica i palesa el paper de l'obra en la tradició prosística catalana de l'edat moderna, ja que es tracta d'un text que va ser imprés i llegit en català de forma contínua durant els segles XVII i XVIII.

Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.

política de cookies

Essencials

Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.


Personalització

Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.


Anàlisi

Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.


Marketing

Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.


Subscriu-te al nostre butlletí

Subscriu-te i rebràs totes les nostres novetats. Zero SPAM, només continguts de valor.
He llegit, comprenc i accepto la política de privacitat
Informació sobre el tractament de dades