REMEIS, CUINA, USOS I TRADICIOSovint sÕha considerat lÕortiga com una mala herba, ja que quan la toquem pica i ens provoca una co?ssor molesta. Tanmateix, ?s una planta amb unes excelálents qualitats nutriciona...9788417116224CARBALLIDO, ELISENDA
FARELL
domingo, 1 de marzo de 2020
LÕEmpord?, tant lÕAlt com el Baix, ofereix un clima, una situaci? privilegiada i un perfecte equilibri entre mar, plana i muntanya que li proporciona el bo i millor de cadascun dÕa...9788417116231MARTIN, GABRIEL
FARELL
domingo, 1 de marzo de 2020
El llibre El Montseny. Rutes en cotxe i a peu cont? 17 itineraris per conixer la hist?ria i el paisatge dÕaquestes terres del Montseny que configuren lÕactual Parc Natural Reserva...9788417116217FARRERONS, OSCAR
FARELL
domingo, 1 de marzo de 2020
Amb aquest llibre el lector queda transportat a lÕinterior dÕun dels episodis m?s pics de la hist?ria moderna de Catalunya. Barcelona, delmada per la pesta, va resistir fins a la ...9788417116248CRISTOFOL ESCORSA, PERE
FARELL
domingo, 1 de marzo de 2020
Llegendes del Girons ?s molt m?s que un recull exhaustiu de llegendes dels vint-i-set municipis de la comarca, ja que va m?s enll?, les interpreta, observa lÕentorn, el paisatge q...9788417116194VERGES, ANGEL
FARELL
viernes, 1 de noviembre de 2019
El vi sÕha utilitzat de forma generalitzada a la cuina catalana tradicional: als rostits, regats principalment amb vi ranci; als estofats, sovint macerats en vi; als escabetxos, on...9788417116125ARTAL, EVA ; CASTELLO, M....
FARELL
viernes, 1 de marzo de 2019
ESCALADEI I MONTALEGREEn el present llibre, hom podr? conixer les particularitats de lÕalimentaci? cartoixana de la Catalunya de lÕedat moderna, a la vegada que sÕendinsar? en la cuina dels monestirs c...9788417116071BAGES-QUEROL BLANCO, JORD...
FARELL
jueves, 1 de noviembre de 2018
Francesc Savalls i Massot (la Pera, Baix Empord?, 1817 Ð Nia, Frana, 1885), va ser voluntari a la primera i a la segona guerra carlines, que va acabar amb el grau de capit? dÕinf...9788417116057MUNDET, JOSEP MARIA
FARELL
lunes, 1 de octubre de 2018
A tot el m?n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui ?s una marca identit?r...9788492811991FABREGA, JAUME
FARELL
jueves, 1 de marzo de 2018
A tot el m?n sÕutilitza el morter per a picar, moldre o barrejar coses, per? queda clar que nom?s a Catalunya la picada sÕha ordenat, sÕha normalitzat i avui ?s una marca identit?r...9788492811953SOLE I TORNE, DAVID
FARELL
jueves, 1 de marzo de 2018
La guia teraputica de plantes remeieres ?s una eina b?sica f?cil dÕutilitzar per al tractament de les patologies comunes que ens complementa la medicina convencional amb la tradic...9788492811984ESCALE, ANNA ; CARDELLACH...
FARELL
jueves, 1 de febrero de 2018
Des que Barcelona es va fundar al segle I aC es va convertir en un important port comercial i un punt de troballa de diferents cultures de la Mediterr?nia, amb un esdevenir estreta...9788492811960MARTIN I ROIG, GABRIEL
FARELL
domingo, 1 de octubre de 2017
Aquest lloc web emmagatzema dades com galetes per habilitar la funcionalitat necessària de el lloc, inclosos anàlisi i personalització. Podeu canviar la seva configuració en qualsevol moment o acceptar els paràmetres per defecte.
Les galetes necessàries ajuden a fer una pàgina web utilitzable activant funcions bàsiques com la navegació a la pàgina i l'accés a àrees segures de la pàgina web. La pàgina web no pot funcionar adequadament sense aquestes galetes.
Personalització
Les galetes de personalització permeten a la pàgina web recordar informació que canvia la forma en què la pàgina es comporta o l'aspecte que té, com el seu idioma preferit o la regió en la qual vostè es troba.
Anàlisi
Les galetes estadístiques ajuden als propietaris de pàgines web a comprendre com interactuen els visitants amb les pàgines web reunint i proporcionant informació de forma anònima.
Marketing
Les galetes de màrqueting s'utilitzen per rastrejar als visitants en les pàgines web. La intenció és mostrar anuncis rellevants i atractius per a l'usuari individual, i per tant, més valuosos per als editors i tercers anunciants.